Verslo ir rinkų naujienos » Revolut pristato savo investicinę programėlę


Autorius: traders.lt, Parašyta: 2024-09-25 16:37.
URL: https://www.traders.lt/page.php?id=38075


Populiari platforma, pirmiausia susijusi su valiutos keitimu, Revolut jau seniai siekė būti finansine superprograma, siūlančia visas finansines paslaugas. Pirmąjį šių metų pusmetį bendrovė pristatė prekybą kriptovaliutomis ir šiuo metu ruošia pasiūlymą CFD rinkai, kuriame tikimasi pažangesnių analitinių priemonių ir mažesnių mokesčių nei šiuo metu rinkoje. Kaip Revolut Invest ketina įtikinti investuotojus?

2015 metais veiklą pradėjęs Didžiosios Britanijos startuolis Revolut per pastaruosius metus išsiplėtė tiek, kad šiuo metu jo paslaugomis naudojasi daugiau nei 40 mln. mažmeninių klientų visame pasaulyje.

Iki šiol fintech pirmiausia buvo siejamas su valiutos keitimu, tarptautiniais pervedimais ir prekyba kriptovaliutomis. Bendrovė taip pat siūlo prieigą prie paprastųjų akcijų, tačiau, matyt, jai to neužtenka, todėl pradėjo savo prekybos programos Revolut Invest, kuri jau veikia Graikijoje, Čekijoje ir Danijoje, pilotines programas.

Pasak pranešimo, platforma turi teikti pažangesnius analitinius įrankius ir mažesnius mokesčius nei šiuo metu rinkoje. Revolut Invest investuotojams pasiūlys daugiau nei 4000 priemonių, įskaitant JAV ir Europos akcijas, obligacijas, žaliavas, ETF ir CFD instrumentus. Atskira programėlė taip pat turės rinkos analizę ir naujienas bei pratęstas prekybos valandas.

„Dėka mūsų Revolut Invest programėlės norime sutrikdyti tradicinių investavimo platformų pasaulį, kurios investuotojams siūlo aukštus valiutų kursus, prašo minimalių indėlių ir ima įvairius mokesčius, tokius kaip neveiklumo mokestis. Mes tai taisome. Savo klientams leidžiame pamiršti blaškančius dalykus ir susitelkti tik į investavimą, taupydami laiką ir sutalpindami visus su investicijomis susijusius įrankius vienoje patogioje vietoje – programėlėje Revolut Invest“ – sakė Turto ir prekybos (EEA) vadovas Rolandas Juteika.