W.Buffett: Indija išlieka puikia investicijų galimybe

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2024-05-06 18:25 Komentarai: (2)
Legendinis investuotojas, milijardierius ir investicinės bendrovės Berkshire Hathaway įkūrėjas Warren Buffett mano, kad jo įpėdiniams Indija ir toliau bus laikoma gera vieta investicijoms.

Warren Buffett, daugelį metų laikomas investuotojų guru, teigė, kad palikdamas Berkshire Hathaway, jis mano, jog bendrovė turėtų pasinaudoti „netyrinėtomis arba neperžiūrėtomis“ sritimis, kad investuotų į Indiją, kurios ekonomika yra viena greičiausiai augančių pasaulyje.

Legendinis investuotojas teigė, kad svarbiausias klausimas yra tas, kad Berkshire turėtų tam tikrą pranašumą vietinėje rinkoje, leidžiantį pelningai įsigyti ir investuoti.

Jis nurodė Japonijos pavyzdį, kur Berkshire Hathaway sukūrė stiprų prekės ženklą ir yra vienas pagrindinių susijungimų ir įsigijimų rinkos dalyvių.

Indija yra skanus kąsnis investuotojams. Pastaraisiais metais vietinė birža galėjo pasigirti investuotojams garantuojanti didelį pelną.

„Ateities investicijos į Indiją yra tai, ko naujoji Berkshire vadovybė turėtų tvirtai siekti“ - reziumavo Warren Buffett.
 
1.   Parašė Grand   2024-05-06 19:07  

o sidabras? Kaip ten ponui baigesi su sidabru?

 
2.   Parašė liopoldas   2024-05-08 17:03  

a ponas išeina?