D.Trump prarado milijardus, jo įmonės akcijos dugne

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2024-09-06 14:36 Komentarai: (4)
Trump Media & Technology Group akcijų kaina po stipraus nuosmukio nukrito iki istorinės žemumos. Tad Donald Trump prarado milijardus.

Be to, dar nesibaigė vadinamasis uždaras laikotarpis, kai su įmone susiję žmonės negali prekiauti savo vertybiniais popieriais. Investuotojai baiminasi dar didesnio išpardavimo.

Gegužės viduryje Trump Media & Technology Group buvo įvertinta beveik 10 mlrd. dolerių, o dabar jos vertė siekia tik 3,4 milijardo dolerių.

Praėjusį mėnesį Donald Trump bendrovės akcijų išpardavimas paspartėjo, o iki trečiadienio akcijos pigo per 22 sesijas iš 27. Rinkos spaudimas gali sustiprėti po rugsėjo 19 dienos, kai baigiasi uždaras laikotarpis.

Investuotojai turi didelių problemų dėl Trump, kuris grįžo į X, buvusį Twitter, po daugelio metų naudojimosi savo socialinės žiniasklaidos platforma.

Viena iš Trump Media akcijų išpardavimo priežasčių taip pat gali būti apklausų rezultatai, rodantys didėjantį Kamala Harris pranašumą lenktynėse dėl Baltųjų rūmų.

Dėl pardavimo nukentėjo Donald Trump portfelis – jo popierinis pelnas susitraukė daugiau nei 3,7 mlrd. dolerių. Jam liko apie 2 mlrd. dolerių.

Remiantis analitinės įmonės S3 Partners duomenimis, investuotojai, šortinantys Trump Media akcijas nuo liepos vidurio, uždirbo daugiau nei 200 mln. dolerių popierinio pelno.

Debiuto dieną Trump Media akcijos kainavo net 79,38 dolerius, o ketvirtadienį kaina siekė jau tik apie 17 dolerių. Šių nuosavybės vertybinių popierių vertė labai svyruoja. Jei bitkoino atveju nepastovumo rodiklis siekia 44, tai Trump Media akcijų – apie 70, pabrėžia agentūra Bloomberg.
 
1.   Parašė Krosneles.eu   2024-09-06 15:21  

Lošimu bendrovės duoda koeficientą 1,9 kad Trumpas laimės, bet koeficientas 1,9 ir kad Kamala laimės.
Manau dirbtinai nuleido akcijas, laikas jas nusipirkti būtų, po rinkimų gal šoks 3 kartus

 
2.   Parašė zz   2024-09-06 15:27  

peciau, parodyk pavyzdi ir uzsidirbk. Turint omeny, kad trumpulis bent 7 kart bankrutaves ir visa laik savo partnerius ir investuotojus apgavo - paliko ant ledo.

Donis su peciu - abu tokiu;)

 
3.   Parašė Krosneles.eu   2024-09-06 17:17  

Galvoju lažybų kontoroje statymą padaryti už trumpą, koeficientas neblogas dabar 1,9 , beveik dvigubai.
O tu gali statyti už Kamalą, irgi koeficientas 1,9. Kažks uždirbs dvigubai. Lengvi pinigai. Kaip galvoji?

 
4.   Parašė zz   2024-09-06 17:23  

Azartiniai zaidimai tai nera lengvai gaunami pinigai. Tai yra lengvai prarandami pinigai. Vienintelis sveikas santykis su jais - tai retkarciais sudalyvaut iskirtinai pramogai. Ir isanksto nusiteikus, kad moki pinigus uz pramoga ir adrenalina. Turiu daug idomesniu veiklu, kad gaist laika susvinkusiose patalpose apsuptas liguistos busenos zmoniu, ar paromis spoksot i kompo ekrana.